top of page
Image by James Yarema

Amazon ADS

Növelje eladásait az Amazon segítségével - Partner a világ legnagyobb kiskereskedőjével, és érje el üzleti céljait - Használja az Amazon által kínált összes eszközt és szolgáltatást termékei forgalmának és értékesítésének növelésére - Szerezzen versenyelőnyt, és bővítse vállalkozását az Amazon-nal - Partner Ma !

Az Amazon hirdetései kattintásonkénti fizetés (PPC) alapon működnek, ami azt jelenti, hogy a hirdetők csak akkor fizetnek, ha a felhasználó rákattint a hirdetésükre. A hirdetők dönthetnek úgy, hogy hirdetéseiket kulcsszavak, termékek, érdeklődési körök vagy egyéb tényezők alapján célozzák meg, és beállíthatnak költségkeretet és ajánlatot a hirdetések elhelyezésére az Amazon keresési eredményein és a termékrészletező oldalakon.

 

Amikor a felhasználó egy terméket keres az Amazonon, a keresési algoritmus a felhasználó keresési lekérdezése, valamint a hirdető ajánlata és relevanciája alapján határozza meg, hogy mely hirdetéseket jelenítse meg. A hirdetés az organikus keresési eredmények mellett vagy a termék részletes oldalán jelenik meg, és a felhasználó a hirdetésre kattintva megtekintheti a hirdető termékét vagy webhelyét.

 

A hirdetésre való kattintás költségét a hirdető ajánlata határozza meg, de a hirdetés elhelyezését az ajánlat és a hirdetés relevanciája a felhasználó keresési lekérdezése szempontjából. Az Amazon algoritmusa különféle tényezőket vesz figyelembe, például az átkattintási arányt, a termék árat és a vásárlói értékeléseket, hogy meghatározza a hirdetés relevanciáját és annak valószínűségét, hogy a felhasználó vásárlást hajt végre.

 Az Amazon-hirdetés előnyei
  • Célközönség: Az Amazon hirdetései lehetővé teszik a hirdetők számára, hogy elérjék célközönségüket, mivel az Amazon felhasználói már meghatározott kategóriákban keresnek és vásárolnak termékeket, ami növeli a hirdetés sikerének valószínűségét.

  • Hatékonyság: Az Amazon célja, hogy több terméket adjon el, így hirdetései rendkívül hatékonyak és növelik a konverziókat. A hirdetők nyomon követhetik hirdetéseik teljesítményét, és optimalizálhatják azokat a jobb eredmények érdekében.

  • Versenyelőny: Az Amazonon való hirdetés lehetővé teszi a kis- és középvállalkozások számára, hogy versenyezzenek a nagy márkákkal, és sikereket érjenek el az online értékesítésben.

  • Alacsony költség: Az Amazon hirdetései viszonylag olcsók, mert a hirdetők csak kattintásonként fizetnek, ami azt jelenti, hogy nem kell sok pénzt befektetniük egy olyan hirdetésbe, amely esetleg nem hozza meg a várt eredményt.

  • Egyszerűség: Az Amazonon való hirdetés egyszerű és világos. A hirdetők gyorsan és egyszerűen beállíthatják hirdetéseiket, és valós időben nyomon követhetik teljesítményüket.

  • Összességében az Amazon hirdetései segíthetnek a hirdetőknek növelni webhelyük forgalmát és termékértékesítését, új ügyfeleket elérni, és versenyelőnyt szerezni a piacon.

HOGYAN MŰKÖDIK az Amazon reklámozása

Image by Julian Hochgesang

Ön az Amazonon

Márkákat és e-shopokat indítunk a német és angol Amazonon, hogy hatékonyan értékesíthessünk Önnek, élünk azzal, amit csinálunk, és örülünk, hogy havonta 83%-kal növekszünk veled. Azért is, mert egy jó termékkel, az Amazon méreténél 17%-os konverzióval 40-80%-kal növelhetjük az eladásokat.

Image by Markus Winkler

Következő hónap

Tisztában vagyunk vele, hogy Ön egy e-shopban vesz részt (vagy a márka már létezik) – mi azt fogjuk tenni, hogy teljesen megváltoztatjuk eladásai és termékei jellegét, hogy elkezdje létrehozni saját márkáját az Amazonon, ami passzív bevételt és eszközöket, amelyeket a jövőben nemzetközileg értékesíthet. Az Amazon márkák az egyik legkeresettebb árucikk az e-kereskedelem világában

Seo optimalizácia

Szakmailag velünk

Az ügyfeleknek nyújtott eredmények is olyanok, hogy napi tevékenységünk során úgy érzi, hogy jobban törődünk az Ön sikerével, mint bármi mással. Néha olyan keményen dolgozunk, hogy attól tart, hogy újra felhívjuk, és pontosan ezt tesszük

Ráadásul numerikus elemzők vagyunk, Ön csak a számokban hisz, és ezt mi is tudjuk

Hibaelemzéssel kiegészített adatok, ahol az alacsonyabb verseny mellett %-ot tudunk növelni és azonnal konverziót hozni.

Mindig kitűzzük a célokat, és az Amazon első oldalaira törekszünk. A bestseller nem csak az 1

Nemcsak megmutatjuk, hol veszítenek pénzt, hanem az Ön új termékét egy új bestsellerré alakítjuk.

Növekedést teremtünk a termékek fokozatos hozzáadásával és azzal, hogyan optimalizáljuk a teljes rendszert az Ön számára. Úgy érted, nincs szükséged semmire!

az iKNOW csapata szabta az Amazonon

iKm-SALES-6mes.-quard-52.222-E.png
x6eefLTciG.png

Szeretné tudni, hogy mennyibe kerülne a reklámozás az Ön vállalkozásának? Kérniingyenes konzultáció.

bottom of page