top of page
Image by Alvaro Reyes

ÁRLISTA

AZ ONLINE SZOLGÁLTATÁSOK ÁRA FÜGG, HOGY MIT TESZÜNK ÖN ÉRTÜNK

Az eredményül kapott munka ára a szükséges szolgáltatások kombinációjától függ. Az ingyenes konzultáció során megtudhatja, hogy melyik szolgáltatás vagy szolgáltatások kombinációja hozza a legjobb eredményt.

Azon ügyfelek számára, akik "nem tudják, hol kezdjék" vagy korlátozott költségvetéssel rendelkeznek, olyan marketingkombinációkat javasolunk, amelyek garantált eredményeket hoznak, még alacsonyabb költségvetés mellett is.

A  az árak részeként méltányos árat kínálunk a ppc, seo, webdizájn, közösségi média és egyéb szolgáltatásaink számára.

A hatékony marketingmix a megfelelő összetevők kiválasztásával kezdődik

A képet Christina @ wocintechchat.com készítette

Ingyenes marketing tanácsadás

Nem tud eligazodni, és tanácsra van szüksége?

Egy ingyenes konzultáció keretében tanácsot adunk Önnek, hogy mely szolgáltatások nem hatékonyak az Ön számára. Együtt végigvesszük a teljes vásárlási folyamatot, valamint a leadek megszerzésének folyamatát, és elkészítjük Önnek a szükséges ajánlásokat.

ártól

0

 

A kép: Launchpresso

PPC REKLÁM

Alapvető és haladó PPC kampányok

Ne várjon az eredményekre, azonnal szerezze meg azokat. Javasoljuk a komplex Google és Facebook  pénzt kereső kampányok. Azonnal elkezd megjelenni a Google keresései között, és az Ön webhelyének felkeresése után ügyfeleit megcélozzák az általunk tervezett márka bannereken keresztül.

ártól

200

150

Kép: Christian Wiediger

AMAZON REKLÁM

Alapvető és haladó PPC kampányok

Használja ki az Amazon által kínált összes eszközt és szolgáltatást termékei forgalmának és értékesítésének növelésére – Szerezzen versenyelőnyt, és növelje üzletét az Amazon partnerrel még ma!

ártól

400 €

300

Kép: Merakist

SEO OPTIMALIZÁLÁS

Seo kompromisszumok nélkül

Egy SEO audit során megismertetjük Önt weboldala gyenge pontjaival a SEO legjobb gyakorlatok szemszögéből. Megtudhatja, miért nem olyan helyen van a vállalkozása a Google-ban, ahol szeretné, és természetesen javaslatot teszünk a szükséges stratégiára is, amellyel fokozatosan javíthatja keresési pozícióját.

ártól

300

250

Kép: Stephen Phillips - Hostreviews.co.uk

E-mail marketing

  Olcsó és egyszerű

A hatékony e-mail marketing kampányok magukban foglalják az érdekes tartalom létrehozását, az erős e-mail lista felépítését, valamint az e-mailek optimalizálását a kézbesítés és a konverzió érdekében. A személyre szabás és a szegmentálás növelheti az e-mail marketing hatékonyságát azáltal, hogy célzott üzeneteket juttat el az előfizetők meghatározott csoportjaihoz.

ártól

350 €

250

Kép: ÚJ ADATSZOLGÁLTATÁSOK

WEBANALITIKA

Ismerje meg ügyfelét

Beállítjuk Önnek a Google Analytics szolgáltatást, hogy láthassa az ügyfél viselkedését, és meg tudjon válaszolni arra, hogy az ügyfél miért nem az elvárásoknak megfelelően konvertál. A rendszeres jelentések és csatornák magától értetődőek számunkra.

ártól

150 €

100

Kép: Markus Winkler

ADATOK VIZUALIZÁCIÓJA

Értékkel rendelkező adatok

Az olyan fejlett vizualizációs eszközökön keresztül, mint a Power Bi és a Google Data Studio, megmutatjuk a befektetés megtérülésének növelésének lehetőségeit.

ártól

250

150

Kép: Merakist

Közösségi hálózatok

Ügyfeleivel való törődés

Legyen ott, ahol az ügyfelei vannak. A helyes eléréshez természetes környezetükben kell megcélozni őket.

ártól

350

250

Kép: Tabori Krisztián

Grafika és design

Professzionális bannerek és céges anyagok

Az információk vagy üzenetek közlésére használt vizuális tartalom létrehozásának kreatív folyamata. A marketing és a márkaépítés fontos eleme, amely segíthet a vállalatoknak kitűnni a tömegből. A grafikai tervezés magában foglalja logók, weboldalak, prospektusok, bannerek, plakátok és egyéb grafikai elemek készítését. A minőségi grafikai tervezésnek esztétikusnak kell lennie, ugyanakkor hatékonyan kell üzenetet közvetítenie, vagy pozitív benyomást kelteni egy márkáról vagy termékről.

ártól

50 €

25

Kép a kampány alkotóitól

Weboldalak és e-shop

Vállalkozást akar indítani, de Önnek nincs weboldala?

Egy teljesen reszponzív webes/e-kereskedelmi megoldást készítünk Önnek, amellyel dinamikusan és problémamentesen frissítheti webhelyét szükség szerint. Ez a megoldás magában foglalja az alapvető SEO optimalizálást is.

ártól

1000

600 euró

bottom of page