top of page
mobilny  telefon

KÖZÖSSÉGI MÉDIA

Kommunikálnod kell a közönségeddel a Facebookon vagy az Instagramon? Észrevetted, hogy nem sokan kedvelik, kommentálják vagy osztják meg az általad közzétett bejegyzéseket? Nem talál időt a munkája során minőségi tartalom létrehozására és rendszeres közreműködésére? Közösen megtervezzük a megfelelő kommunikációs stratégiát a célcsoportod számára, megtervezzük és létrehozzuk a bejegyzéseket, hozzáadunk történeteket, válaszolunk a megjegyzésekre, és mindenekelőtt új követőket és rajongókat szerezzünk. Hagyja, hogy a szakemberek kezeljék közösségi hálózatait.

Segítségre van szüksége a közösségi média kezelésében? Építs kapcsolatot ügyfeleiddel a Metán és az Instagramon
Miért érdekelnek a közösségi hálózatok?
meeting

META JELENTÉS

A Facebook a legnagyobb közösségi hálózat az interneten. Szlovákiában több mint 2,3 millió felhasználó használja. Ezen a közösségi hálózaton az emberek szívesebben fejezik ki magukat, és megoszthatnak bejegyzéseket. A felhasználók szeretnek itt posztokat olvasni, és maga a hálózat végtelen számú kattintást kínál a különböző webhelyekre. Jelenleg a munkaképes korúak jóval nagyobb vásárlóerejét ragadjuk meg.

INSTAGRAM ÜZENET

Az Instagram elsősorban vizuális közösségi hálózat. Az emberek szeretik a szép bejegyzéseket, és jó profilokat követnek. A történetek nagyon népszerűek itt. Jelenleg körülbelül egymillió aktív szlovák felhasználó van itt. Könnyebb és olcsóbb követőt szerezni az Instagramon, mint egy rajongót a Facebookon. Ha az ügyfélnek van hely a költségvetésében, szívesen dolgozunk befolyásolókkal is.

A közösségi hálózatok tőlünk történő kezelésével a következőket kapja:
Trendy Men's Watch

spórolunk

idő

Tedd azt, amit a legjobban értesz! Amíg Ön az üzlettel vagy a cég működtetésével foglalkozik, mi gondoskodunk a tartalomról az Ön helyett.

analytics

Az Ön elemzése
közönség

Ahhoz, hogy a posztokat sok lájk érje, megoszthassák és kommentálhassák, ki kell deríteni, milyen tartalmak érdeklik a közönséget, és mely órákban a legaktívabbak.

power bi

Szakmailag
jelentéseket

Eredményeinket rendszeres jelentések tükrözik. Nekik köszönhetjük, hogy munkánk általános sikeréről tájékoztathatjuk Önt.

Coding

Stratégia
kommunikáció

Előre javaslatot teszünk Önnek, és közösen egyeztetjük a kommunikációs stratégiát, valamint a következő időszak teljes tervét.

Stock Market Graph

A követők és a rajongók számának növekedése

Minél több valódi követője és rajongója van, annál nagyobb az organikus elérése. Ezek beszerzésén folyamatosan dolgozunk.

Record

Márkaismertség építése

Minden új interakció, minden új elérés a közösségi hálózatokon segít növelni a márkája ismertségét. Rólad szóljon, ne másokról.

webpages

Továbbfejlesztett látványvilág
hozzájárulások

Néhány kreatív fejlesztésre szorul! Ezért marketingeseink szorosan együttműködnek grafikusainkkal a bejegyzések elkészítésekor.

Graphs

Elemzés
verseny

Együttműködésünk során folyamatosan figyelemmel kísérjük, hogyan áll a verseny, és milyen hozzájárulásokat ad hozzá. Azon dolgozunk, hogy megelőzzük őket a közösségi hálózatokon.

Multi Ethnic Girls

Együttműködés
influencerekkel

A befolyásolók segíthetik márkáját, és könnyebben megcélozhatják a közönséget. Tudnia kell, hogyan válassza ki a megfelelőt. Kiválasztunk Önnek egy influencert, és kommunikálunk vele az együttműködésről.

Ingyenes közösségi média audit

Van közösségi hálózatod, és rendszeresen gondoskodsz róluk? Szeretné tudni, hogy jól csinálja-e? Végezzen INGYENES közösségi média auditot! Az elkészített auditot személyesen mutatjuk be Önnek. Áttekintést kap arról, hogy mit csinál rosszul és mit csinál jól, mikor a legjobb kommunikálni a célcsoporttal, és összehasonlítjuk vállalati kommunikációját a versenytársakkal.

Az együttműködés menete a közösségi hálózatok kezelésében

01

A kezdeti állapot elemzése

Kezdetben alaposan elemezzük a kezdeti állapotot és a versenyt. Megtaláljuk a megfelelő kommunikációt a közösségi oldalakon, és az Ön célcsoportjához igazítjuk. Szakértőink más online csatornákat is ellenőrizni fognak, amelyek révén a márka és a termékek ismertebbé válnak, ezáltal növelve a cég profitját.

02

Egy ár mindig

Az online marketing promóció lebonyolításában az egyeztetett együttműködés időtartama alapján egységes árajánlatot készítünk. Az elemzéseket és a kezdeti beállításokat egyenletesen osztjuk fel a havi kezelési díjakra, így mentesítjük cégét a kezdeti költségektől. Minden egyes tételről tájékoztatunk, hogy együttműködésünk a lehető legátláthatóbb legyen.

03

Stratégia és terv készítése

Egy komplett stratégiát és tervet mutatunk be a következő időszakra grafikus formában, elképzeléseink könnyebb megértése érdekében. A teljes kampány az Ön költségkeretéhez igazodik. Más projektekben megszerzett know-how-t, amelyeken dolgoztunk, az Önökbe fogjuk használni. Egyedülálló stratégiát készítünk, amely versenyképes lesz, és új és állandó ügyfeleket hoz Önnek.

04

Szoros együttműködés

Önnel szorosan együttműködve gondoskodunk közreműködésekről, versenyekről, történetekről, eseményekről és egyéb lehetőségekről, amelyek kapcsolatot teremtenek az Ön cége és a közönség között. Ezért fontos, hogy minden helyesen legyen megírva és modern módon kerüljön bemutatásra. Energiát, lelkesedést és új ötleteket adunk a közösségi hálózatok kezeléséhez.

05

Mérés és értékelés

Munkánk sikerét mérni és értékelni kell. Minden hónapban áttekinthető grafikus riportot küldünk az adott időszakról, szükség esetén szívesen találkozunk. A méréshez az általunk bevált eszközöket használjuk, és részletesen nyomon követjük, hogy a közönsége mikor reagál és interakcióba lép a posztokkal, milyen típusú posztok működnek, az eredményeket pedig összevetjük a versennyel.

bottom of page