top of page
seo optimalizacia

SEO OPTIMALIZÁLÁS

Elkészítettünk Önnek egy komplett SEO optimalizálási szolgáltatást az Ön weboldalához, melynek során minden szükséges lépést megteszünk az első helyezések eléréséhez. A havi SEO optimalizálás elején megfelelő kulcsszavakat és megfelelő módosításokat javasolunk. A weboldalon minden módosítást magunk is alkalmazhatunk. A szövegírás szállításában is tudunk segíteni. A pozíció javítása érdekében havonta rendszeresen foglalkozunk linképítéssel is. 2.-3. linképítés lesz a hónap fő feladata.

Egy webnek rendelkeznie kell jól menedzselt és megtervezett SEO oldalon és off page tényezők, de sajnos ez ma már nem elég, ezért a minőségre és az egyedi tartalomra is koncentrálni kell.
Munkánk menete:
 • Árkalkuláció – árat javasolunk az Ön várható eredményeinek és a versenynek megfelelően. Az ár mindig a kulcsszavak körének és a várható hatásnak megfelelően módosítható.

 • Kulcsszójavaslat  - a weboldal témájától, illetve a szolgáltatások és termékek fontosságától függően megfelelő kulcsszómutációkat kínálunk Önnek.

 • Webes ellenőrzés - a kulcsszavaknak megfelelően ellenőrizzük a webhelyet, és megfelelő módosításokat javasolunk.

 • Kiigazítások megvalósítása  – a szükséges változtatásokat mi magunk is végrehajthatjuk a weboldalon. Lehetséges szövegírás is.

 • Linképítés - a backlinkek létrehozása az együttműködés kezdetétől fogva megtörténik. A második hónaptól ez alkotja munkánk nagy részét.

 • Jelentés - áttekintő jelentés, amely tartalmazza a munkánkhoz szükséges összes eredményt.

A munka eredményét online követheti az általunk megküldött helyzetmérési jegyzőkönyven. A javulás hatása átlagosan 3-6 hónapos együttműködésben várható.

Mire készülhetünk fel?
kulcsszó-felfedezés

Kulcsszóelemzés

Ha nem tudja, melyik SEO-szavak lennének megfelelőek, bízza ránk. Elkészítjük Önnek a kulcsszavakra vonatkozó elemzést és javaslatot, majd egy táblázatban mindent elküldünk jóváhagyásra. Maga a szavak megválasztása ezután a kölcsönös konzultáción múlik.

Kód a laptopon

Seo web teszt

A SEO teszt megmondja, hogyan látják a keresők az Ön webhelyét Van egy webhelye, de nem jelenik meg a Google első három oldalán? Ha növelni szeretné webhelye forgalmát a keresésből, először ellenőriznie kell, hogy jó kulcsszavak használatával. Azok, amelyeket leggyakrabban keresnek leendő ügyfelei.

Tervezés táblagépen

SEO opt. web

Növelnie kell webhelye forgalmát? Szeretné, hogy webhelye a Google első oldalain szerepeljen? A webhely optimalizálásával új ügyfeleket szerezhet.

A weboldal látogatottságának növelésének alapja a keresőmotorok számára történő optimalizálás.

Tablet Design

SEO webkezelés

Mit jelent az, hogy a weboldalad menedzselhető Nem akar vagy nem tud saját maga foglalkozni weboldala SEO optimalizálásával, és szüksége van egy weboldal kereskedőre, aki éjjel-nappal dolgozik Ön helyett? Ezt a szolgáltatást mi elvégezzük Önnek.

linképítés

Linképítés

A linképítés még mindig a keresőoptimalizálás legfontosabb része. A bejövő linkek továbbra is és még sokáig a keresőkben a találatok rangsorolásában a legbefolyásosabbak (ha nem a tartalomról beszélünk). oldal, átkattintási arány stb.

Kulcsszóelemzés
Analýza KW
Mi az a kulcsszó?
 
A kulcsszó egy olyan kifejezés, amelyre az emberek a keresőkben keresnek. Példák a kulcsszavakra: influenza, fogyás, kulcsrakész házépítés.
 
A kulcsszó a kulcs a webhely látogatói számára
Ha azt szeretné, hogy webhelye  kereshető legyen, és annak tartalma felkeltse a látogatók érdeklődését, tudnia kell, mit keresnek az emberek.  Milyen kulcsszavakat fognak használni, amikor a keresőmotorokban keresnek. 
 
A kulcsszóelemzés a webhely SEO optimalizálásának első lépése.
 
A kulcsszavak elemzése a következőket eredményezi:
 • az Ön által ismert kulcsszavakra –   több tucat másik releváns kulcsszó a tartományból,
 • ahol mindenhol jó felhasználni az információikat,
 • milyen gyakran keresnek kulcsszavaira a google javaslata alapján
 • hogyan kell eljárni webhelye tartalmának létrehozásakor
 
Kulcsszóelemzést készítünk webhelyéről, és javasoljuk a következő eljárást a teljesítmény növelése érdekében.
A weboldal SEO tesztje
SEO test
Ez miért fontos? Ha az Ön weboldala nincs olyan jó kulcsszavakra optimalizálva, mint amilyenekre valóban keresnek, akkor lehetetlen, hogy feljebb kerüljön a keresési eredmények között.  Az embereknek – a leendő ügyfeleinek – esélyük sincs megtalálni, mert valami mást keresnek.
 
Ezért javasoljuk a Kulcsszóelemzés   használatát a kínálatunkban. 
 
Ha már ismeri a jó kulcsszavakat, akkor a SEO weboldalteszt keretében ellenőrizzük, hogy webhelye ezekre van-e optimalizálva. És nem csak azt. Megtudjuk, hogyan is van ez   több SEO paraméter szempontjából. Leírásuk a SEO teszt eredményeinek része lesz. Ellenőrizzük például a hibás linkeket, a túl nagy oldalakat, a mobiltelefonokra való optimalizálást és még sok mást. 
 
A SEO teszt a következőket nyújtja:
 • webhelyén található hibák leírása
 • tanácsot, hogy mit kell javítani
 • összehasonlítás a versenytársak webhelyeivel
 
Elkészítjük webhelyének SEO tesztjét, és egyéb megoldásokat javasolunk a teljesítmény fokozására.
Weboldal SEO optimalizálás
Optimalizácia pre vyhľdávače
A SEO az angol Search Engine Optimization kifejezés rövidítése. Szlovákul - optimalizálás keresőmotorokhoz. A SEO olyan technikák és eszközök összessége, amelyek célja, hogy webhelye vezető pozícióit biztosítsa a keresőmotorokban. Ha a szlovák internetről beszélünk, akkor gyakorlatilag csak a Google jön számításba.
 
Szlovákiában tehát a SEO az a törekvés, hogy a weboldalak a Google keresési eredményeinek első három oldalára kerüljenek. Gondolkodtál már azon, hogy miért az első három oldal?
 
Nos, ez egyszerű. Ugyanis csak az első három oldalt nézi az emberek nagy többsége. Ha nem vagy az első három oldalon, gyakorlatilag láthatatlan vagy. Senki nem fogja megtalálni az oldalát.
 
Ha megfelelő SEO optimalizálást végez a webhelyén, akkor a keresési eredmények első három oldalára juthat, és növelheti webhelyének forgalmát.
 
Szeretné tudni, hogy áll a webhelye? Elvégezheti a webhely SEO tesztjét.
 
A szlovák internet legtöbb webhelye egyáltalán nincs optimalizálva. Az átlagos weboldal tulajdonos még ma is azt gondolja, hogy elég egy weboldal, és özönleni fognak a vásárlók.
 
Sajnos ez nem így van. A weboldal készítés ma technikai kérdés. Mosolyogva mondom, hogy ma már minden második középiskolás tud weboldalt készíteni. Szlovákiában azonban kevés szakértő tud olyan weboldalt létrehozni, amely eladná.
Tényezők az oldalon
A keresési rangsorolást befolyásoló és az oldalon beállított tényezők. Az oldalon szereplő tényezők helyes beállításának alapja a Google-ban keresett kulcsszavak kiderítése. Az emberek úgy keresnek tartalmat az interneten, hogy beírnak egy bizonyos érdeklődési kört a Google keresőjébe. A SEO első feladata tehát annak kiderítése, hogy az adott területen milyen kifejezésekre keresnek rá a Google-ban. Kulcsszóelemzésnek hívjuk, vagyis olyan szavaknak, amelyekre keresnek.
Ha tudjuk, hogy milyen kulcsszavakra keresünk, akkor elkezdhetjük a weboldal egyes oldalainak optimalizálását.
Helyszínen kívüli tényezők
Ezek mind az interneten kívüli tényezők, amelyek befolyásolják az oldal keresési rangsorát. A visszamutató linkek valószínűleg a legismertebb tényező. A SEO optimalizálás nagyon széles terület.
A SEO optimalizálás a következőket tartalmazza:
 • kulcsszó elemzés
 • SEO teszt weboldal
 • weboldal hibajavítás
 • az oldalon lévő tényezők optimalizálása
 • szövegoptimalizálás SEO szempontból
SEO weboldal menedzsment
SEO správa webu
Mit kap a webhely kezeléséből: 
 • webhelye SEO szolgáltatásának kezelése Ön helyett
 • Az ON PAGE oldalon a backlinkeket biztosító tényezők beállítása
 • marketing a közösségi hálózatokon
 • webtartalom optimalizálás kulcsszóelemzés alapján
 • websebesség ellenőrzése
 • havi SEO weboldal jelentések
 • és mások
 
Mivel ez a terület nagyon tág, a részleteket egyénileg egyeztetjük. Fontos kritérium a weboldal mérete.
bottom of page